Over ons

Elbuco biedt een high service leaseconcept aan waarbij de gebruiker niet langer goederen bezit maar toegang krijgt tot het gebruik van deze goederen met daarbij de volledige service en onderhoud van deze goederen binnen 24 uur. Hierbij heeft de klant altijd beschikking over goederen die zij geen dag willen of kunnen missen. Zonder dat zij een investering hoeven doen en met de zekerheid dat zij nooit voor vervelende verrassingen, zoals hoge installatiekosten of dure en lange reparaties komen te staan. Geen enkel risico dus. Bijkomend voordeel is de flexibiliteit die onze service-overeenkomsten bieden. Doordat de klant geen eigenaar is van het product kan de klant na verloop van tijd het product omruilen voor een nieuwer model of voor een heel ander product dat op dat moment beter past bij zijn behoeften. Flexibiliteit, gemak én zekerheid. Meer informatie over het High Service Leasen.

Service

Aangezien kwaliteit een belangrijk speerpunt van onze organisatie is, wil Elbuco uitblinken in servicegerichtheid en technische kennis. Op deze manier kunnen wij de volledige zorg van zowel de consument als de zakelijke partner uit handen nemen. Van bestellen tot onderhoud. Elbuco biedt dan ook volledige service gedurende de leaseperiode.

  • Geen onverwachte kosten, laag bedrag per maand.
  • Gedurende de gebruiksperiode de mogelijkheid tot omruil naar de nieuwste technologie, relevant in deze tijd van technologische ontwikkelingen.
  • Storingen die op werkdagen voor 12.00 uur worden gemeld, worden de volgende werkdag verholpen.
  • Gratis reparatie en onderhoud van de producten, geen voorrijkosten en geen kosten voor onderdelen.
  • Altijd gratis vervangende producten tijdens reparatiewerkzaamheden.
  • Gratis bezorging en installatie met extra uitleg over het optimale gebruik.

Merken

Elbuco biedt uitsluitend consumentengoederen van A-kwaliteit op leasebasis aan. Zo kan de kwaliteit en service geboden worden die wordt beloofd. Elbuco biedt goederen van gerenommeerde merken zoals Samsung, LG, Bosch en Philips. Met deze merken heeft Elbuco een nauwe samenwerking om de nieuwste producten te kunnen aanbieden aan zowel haar particuliere als zakelijke klanten.