Partnerships

Elbuco biedt het high service leaseconcept zowel via eigen consumentenlabels als via zakelijke samenwerkingen aan in de markt. Elbuco gelooft sterk in het samen optrekken tussen organisaties waardoor resources optimaal ingezet kunnen worden. Met deze zakelijke samenwerkingen bundelen de strategische partners en Elbuco de krachten om zo gezamenlijk meer waarde aan de eindgebruiker te bieden. Bij deze samenwerking blijven de verschillende partijen goed in wat zij doen én wordt een unieke propositie aan de eindgebruikers aangeboden.

Leasen: een win-win situatie!

U biedt uw klanten met dit concept extra service, terwijl de volledige handling, van financiering tot onderhoud, van de consumentengoederen bij Elbuco ligt. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van onze producten en de wensen van zowel onze particuliere klanten als onze zakelijke partners. Het bieden van ultiem gebruikersgemak is dan ook een belangrijk speerpunt van Elbuco. Daarom blinkt Elbuco uit in servicegerichtheid en technische kennis gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst. Op deze manier kunnen wij de volledige zorg uit handen nemen, van bestellen tot onderhoud. U kunt zich dus volledig focussen op uw core-business en toch de service bieden die uw klanten van u verwachten. Een win-win situatie.

Mogelijke samenwerkingen

Elbuco denkt graag actief mee met haar zakelijke partners. Iedere partner heeft weer andere wensen en uitdagingen en voor iedere partner kan het leaseconcept net even anders worden aangeboden. Wij leveren dan ook concepten op maat waarbij wij zowel met u als met de eindgebruiker meedenken. Dit allemaal in overleg met de leveranciers van A-merken zodat we optimaal kunnen voldoen aan uw wensen en de wensen van de eindgebruiker. Op deze website staan een aantal voorbeelden genoemd van onze zakelijke samenwerkingen. Dit is echter een tipje van de sluier. Benieuwd welke toegevoegde waarde het leaseconcept op uw propositie kan bieden? Neem contact op om eens vrijblijvend een kop koffie te drinken.