We snappen best dat uw wensen en uitdagingen niet altijd één op één te vergelijken zijn met andere spelers in de branche. Daarom komt Elbuco met concepten op maat. En dat allemaal in overleg met leveranciers van de A-merken met wie we al jarenlang nauw samenwerken. Benieuwd welke toegevoegde waarde wij voor u kunnen leveren? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. Vandaag nog. We plannen vervolgens snel een afspraak om de mogelijkheden met u door te nemen. GA NAAR HET CONTACTFORMULIER
Algemeen

Algemeen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die het High Service Leasen biedt in uw branche? U kunt ons bereiken door een e-mail te versturen naar Elbuco: info@elbuco.nl of vul het contactformulier in.
Business

BUSINESS DEVELOPMENT

Het high service lease concept is te integreren binnen verschillende markten en voor verschillende producten. Stefan Bolland gaat hierover graag in gesprek. Neem contact met hem op door te mailen naar: stefan.bolland@elbuco.nl of vul het contactformulier in.
Pers en media

PERS/MEDIA

Bent u journalist of van een mediaredactie en wilt u meer informatie over Elbuco, haar visie en de partnerships, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar Anne Bouk Swildens, annebouk.swildens@elbuco.nl of vul het contactformulier in.
Vacatures

Vacatures

Wil jij een bijdrage leveren aan de groei van Elbuco? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures op www.werkenbij.elbuco.nl. Geen passende vacature maar ben je van mening dat wij jou niet mogen missen in ons team? Stuur ons dan jouw open sollicitatie per email naar vacatures@elbuco.nl.
Zaltbommel

ZALTBOMMEL

Hoofdkantoor

Oude Bosscheweg 7

5301 LA Zaltbommel

Postbus 222

5300 AE Zaltbommel

Geldermalsen

GELDERMALSEN

Centraal Magazijn

Poppenbouwing 34-60

4191 NZ Geldermalsen

Amsterdam

AMSTERDAM

Depot

Spieringsweg 603 H

2141 EB Vijfhuizen

Fietsen reparatieportaal

Heeft u een fietsenwinkel en heeft u fietsen in omloop welke door klanten worden geleased via Elbuco? Klanten hebben tijdens de looptijd van hun leaseovereenkomst recht op service en onderhoud. Hierover is meer te vinden in het document ‘Service Level Agreement Dealers’ welke met u gedeeld is. Kosten voor reparaties en onderhoud welke behoren binnen de leaseovereenkomst kunt u gemakkelijk invoeren via het door Elbuco gemaakte reparatieportaal. Heeft u nog geen inloggegevens ontvangen? Neem dan contact op met Elbuco door te mailen naar claims@elbuco.nl. Zodra u bent aangemeld als dealer voor het reparatieportaal kunt u zelf een gepersonaliseerd account aanmaken. Het reparatieportaal is te vinden via https://service.elbuco.nl/dealer/.