Wij bieden al vijftig jaar high service leaseconcepten. Geen nieuwkomer dus. Maar een bedrijf dat zich door de jaren heen heeft bewezen. Dat kan alleen door veel trouwe klanten, trouwe collega’s en trouwe partners. Daar zijn we ook super trots op. Wij zijn als een soort familie. Zo gaan we ook met elkaar om en met onze klanten en partners. Persoonlijke aandacht, lange termijn relaties en elkaar niet laten vallen als het even wat minder gaat. Zeggen waar het op staat en doen wat we beloven.

Goede service leveren zit dus in het DNA van Elbuco verankerd. Met onze high service leaseconcepten bieden we onze klanten behalve zekerheid ook flexibiliteit en gemak. Daar staan we voor.
NEEM CONTACT OP
Zekerheid
Omdat we bij een defect op werkdagen binnen 24 uur zorgen voor reparatie of een vervangend apparaat. Daarvoor rekenen we geen extra kosten. Niet voor de reparatie, niet voor de onderdelen.
Flexibiliteit
Omdat elektronische apparatuur zich razendsnel ontwikkelt en u met onze high service leaseconcepten altijd eerste rang zit. Zo kunt u nog tijdens het servicecontract kiezen voor een nieuwer of juist heel ander model.
Gemak
Omdat wij de consumentengoederen standaard komen bezorgen én installeren. Zonder extra kosten trouwens. Onze technici gaan pas naar huis wanneer alles netjes is aangesloten en naar behoren werkt.
Lease-oplossingen

Lease-oplossingen

Onze lease-oplossingen kom je tegen in verschillende branches, waarbij we telkens nauw samenwerken met onze partners. Als gezamenlijk doel een lange termijn relatie met de eindklant aan te gaan.

LEES MEER
Vacatures

Vacatures

De klant het gevoel geven dat je er bent om hem te helpen. Dat je niet weg zult gaan voordat hij tevreden is. Dát vinden wij belangrijk. Wil jij een bijdrage leveren aan de groei van Elbuco? Solliciteer dan op één van onze vacatures.

BEKIJK VACATURES
MVO

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat schreeuwen we niet van de daken, dat doen we gewoon. Zo maken wij ons sterk voor een circulaire keten en hebben we ons verbonden aan de Schuldeiserscoalitie.

LEES MEER