Elbuco is Wecycle Premium Pick-Up Partner

Elbuco is Premium Pick-up Partner geworden van Wecycle. Dit betekent dat wij niet alleen oude grote elektrische apparaten, maar ook afgedankte kleinere apparaten meenemen bij onze eindklanten vandaan. Zo zorgen we samen met onze eindklant voor meer recycling en dragen we bij aan de circulaire economie. Anne Bouk Swildens, marketing manager van Elbuco, zegt het volgende over de samenwerking: “Elbuco biedt high service leaseconcepten. Van televisie tot wasmachine en van e-bike tot laptop. Na een eerste abonnementsperiode verlengen we de lineaire keten door een product in de refurbished lease aan te bieden. Is de kwaliteit van een product niet meer volgens onze standaarden, dan wordt deze via Wecycle gerecycled tot waardevolle grondstoffen. Het retour nemen van ook kleine apparaten bij onze klanten past helemaal binnen de services die wij willen bieden.”