Maak kennis met de high service leaseconcepten van Elbuco, een andere en vooral slimme manier om van consumentengoederen gebruik te maken. Wij faciliteren de financiering, de service en het onderhoud. Van A tot Z. U kunt onze leaseconcepten zelf gebruiken op de werkvloer of één op één beschikbaar stellen aan uw klanten.
Gebruik Boven Bezit

GEBRUIK BOVEN BEZIT

Koelkasten, computers, televisies, e-bikes en bedden. Waarom bezitten als we het ook gewoon gebruiken kunnen? Steeds meer mensen en bedrijven kiezen ervoor om dit soort consumentengoederen te leasen. Een abonnement dus, in plaats van kopen. Het draait immers om de prestatie van een product, niet om het eigendom. Elbuco biedt al ruim veertig jaar high service leaseconcepten waarbij bedrijven en hun klanten van A tot Z worden ontzorgd. Bovendien werken we uitsluitend met A-merken. Dat biedt gemak, zekerheid en flexibiliteit. Gemak: in één keer een flinke investering doen is niet langer noodzakelijk, bezorging is gratis, wij zorgen voor de installatie en extra uitleg voor optimaal gebruik. Zekerheid: onderhoud is onderdeel van de afspraak, geen onverwachte kosten, een laag bedrag per maand en bij een mankement snel en kosteloos repareren. Flexibiliteit: omruilen voor een nieuwer model kan eenvoudig en passend bij de behoefte van dat moment.
Altijd Service

ALTIJD SERVICE

Onze serviceorganisatie is één van de pijlers waar Elbuco al ruim veertig jaar op drijft. U en uw klanten profiteren daarvan. Een voorbeeld: producten die niet naar behoren werken worden door ons op werkdagen binnen 24 uur gerepareerd of vervangen. Of u die nu thuis gebruikt of via het bedrijf heeft geleaset. Doen wij niet moeilijk over, dat regelen we gewoon. Dat scheelt u al snel de nodige zorgen. En als retailer kunt u dit onderdeel van uw verkoopaanbod volledig uitbesteden. Gedoe over de schuldvraag en kosten voor reparatie of nieuwe onderdelen? Verleden tijd! Wij handelen dit netjes af. Uw klant krijgt met deze service-overeenkomst volledige zekerheid.
Omruilen

OMRUILEN

Behoeften kunnen veranderen. Vandaag een laptop nodig, morgen misschien een televisie. U of uw klanten hebben dan ook de mogelijkheid om na verloop van tijd een nieuw product uit te kiezen. Of misschien wilt u gewoon gebruik kunnen blijven maken van een laptop, maar wordt het exemplaar dat thuis op de tafel ligt wat traag. Geen probleem. Doe de laptop de deur uit en kies voor een nieuw en razendsnel model. Of wilt u liever uw oude wasmachine ruilen voor een apparaat wat meer energie bespaart? Ook dat kan. Zo zorgt Elbuco ervoor dat mensen en bedrijven altijd gebruik kunnen maken van het product en model waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Wij knappen het oude product op, geven het een tweede leven in de refurbished lease of dragen zorg over het hergebruik van de materialen.
Contact

CONTACT

We snappen best dat uw wensen en uitdagingen niet altijd één op één te vergelijken zijn met andere spelers in de branche. Daarom komt Elbuco met concepten op maat. En dat allemaal in overleg met leveranciers van de A-merken met wie we al jarenlang nauw samenwerken. Benieuwd welke toegevoegde waarde wij voor u kunnen leveren? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. Vandaag nog. We plannen vervolgens snel een afspraak om de mogelijkheden met u door te nemen. Ga naar het contactformulier.