Consument verwacht van moderne elektronica retailer inleverservice kleine apparaten

Onderzoek door Motivaction in opdracht van WeCycle toont aan dat 51 tot 75 procent van de Nederlandse consumenten het belangrijk vinden dat landelijke elektronicaketens de Wecycle Premium Pick-up service zouden moeten aanbieden. De belangrijkste redenen daarvoor zijn: ‘goed voor het milieu’, ‘hoort bij deze tijd’, ‘bijdrage aan de circulaire economie’, ‘hoort bij een kwaliteitswinkel’ en ‘hoort bij een moderne winkel’.

 

Elbuco is sinds begin 2018 Premium Pick-up Partner van Wecycle. Klanten willen bij de bezorging en installatie van een nieuw groot elektrisch apparaat niet alleen het oude grote exemplaar mee teruggeven voor recycling, maar ook kleine apparaten zoals broodroosters, strijkijzers en fohns.

 

Meer over het onderzoek is te vinden op de website van Wecycle:
https://www.wecycle.nl/nl-nl/nieuws/2019/01/Consument-verwacht-van-moderne-online-winkel-inleverservice-kleine-apparaten